Monday, November 19, 2007

Turist i Seattle!

Japp här kommer ett litet inlägg om lördagen och söndagen och lite bilder.

Igår lördag åkte jag och John först upp till Flight of the Future det är en turist attraktion här. Det är fabriken där de bygger Boeing planen. Och det var en syn kan jag säga.

Fabriken är 40 hektar stor. Den rymmer hela Disneyland och då har du ändå 4,8 hektar kvar till parkering. Det är stort. Den nya boeing 787 kommer kunna gå Seattle - Shanghai Non stop, börjar 2009. Ett japanskt företag har köpt 50 st och de börjar på 156 000 000 $, beställer du ett nu så kfår du det först 2016 för så lång väntetid är det på dem.

Boeing 777 kostar runt 200 000 000 $. Det var en riktigt mäktig syn därinne. Man fick inte ta några kort. De tog alla vänskor och sånt innan man fick gå på bussen och åka ut till fabriken.

Men i alla fall var den en rolig utflykt. Efter det tog vi oss vidare till Seattle Premium Outlet Mall. Ett stort shopingtcentra där allt är till skitlåga priser och det är märkes grejer alltihop. Som exempelvis, Nike, Samsonite, Sony osv.

När vi varit där var det dags för mat igen. Lunch blev det på Bob's burger and brew. Det var en upplevelse.

Där såg jag också en snygg bil ;O)


Söndagen var upplagd för ännu lite utflykter, först ville vi ha frukost på en riktigt diner då blev det Dennys. Jag åt en All american slam och john en Lumberjack, vi beställde även in starters, kolla in bilderna på det nedan.

Nästa äventyr var the space needle.

Berättar mer om det i nästa inlägg. Kram på er!

No comments: