Friday, August 28, 2015

Resan är nu snart slut

Hej

Har inte hunnit skriva det sista då det har varit lite fullt upp :D

Från det att vi åkte från Winslow tog vi en liten nätt tripp upp till Reno på 11 timmar. Trodde faktiskt att det skulle kännas värre men det var helt ok. Vi turades om att köra. Vi stannade även några gånger på att sträcka på benen och gjorde ett längre stopp vid Hoover Dam. En mäktig syn och många filmer har spelats in där.



Väl framme i Reno fick vi nästan världens chock när vi insåg vilket hotell vi bokat. OJ, ett lyxhotell med valet parking, folk som tog väskorna för dig etc. Kände sig som värsta filmstjärnan där ett tag.

Anledningen till vårt besök i Reno var släktträff med Garrys sysslingar på sin pappas sida. Det var verkligen jätteroligt och vi insåg snart att vi skulle haft fler dagar i Reno. Men vi hann med lite karaoke och många goda skratt blev det och många nya känningar. Vilket resulterade att vi nu har 2 ställen till att besöka nästa gång, Montana & Seattle. :D



Efter Reno tog vi ytterligare en lite tripp till Norco, L.A. som bara tog 9 timmar.  Anledningen till att vi ville hit var att Norco är känt för att vara USA hästvänligaste stad och det kan man ju säga. Bredvid trottoaren fanns en ridväg så man kunde rida till affärer etc. Här träffade vi av en slum Jewel som bjöd in oss att rida hennes hästar innan vi åkte och det var verkligen jättetrevligt.


Garry fick också åkt och besökt Fender museet där de gör gitarrer. Han var lite i himlen en stund.
Hästaffärer i mängder har vi också besökt.
Träffade även en tjej här som jag tror kan hjälpa mig att utveckla min business hemma.

I alla fall efter Norco så drog vi till vår slutdestination för denna resa, Las Vegas. Ja ett ställe som man hört mycket om men som måste upplevas för att man ska fatta.

Vi åkte hit för vi hade fått biljetter till Celine Dion, hennes premiär på Caesars Palace. WOW säger jag bara, en sådan show.
Finns inga ord man var som i ett vakum i 2 timmar, kändes som 10 minuter.


För att se fler bilder från vår resa så kan man surfa till vårt webalbum http://usa2015.stewartranch.se

Vi åker härifrån ikväll och vi ses hemma i Sverige igen imorgon kväll.

Hej så länge!!

Kram Anna & Garry

No comments: